Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

10χρονα αγόρια έσωσαν γατάκι που είχαν κολλήσει οι πατούσες του στον πάγοΔύο 10χρονα αγόρια από προάστιο της Νέας Υόρκης έσωσαν ένα μικρό γατάκι του οποίου οι πατούσες είχαν κολλήσει από τον πάγο σε μία μεταλλική σχάρα υπονόμου.
Ο Jack Masciopinto και ο Mike Margolis πήγαιναν στο σχολείο τους, την περασμένη εβδομάδα, όταν είδαν 4 ποδαράκια στην σχάρα του υπονόμου. Στην αρχή νόμιζαν ότι είναι ποντίκια αλλά όταν κοίταξαν καλύτερα κατάλαβαν ότι ήταν οι πατουσίτσες ενός μικρού μαύρου γατιού.Το χιόνι και ο παγετός πάγωσαν τις μαλακές πατούσες του γατιού και έτσι κόλλησαν στο μέταλλο, όπως
κολλά και η γλώσσα.

Τα παιδιά κάλεσαν αμέσως τους γονείς τους για βοήθεια και ειδοποιήθηκαν 6 υπάλληλοι του Δήμου που πήγαν στο σημείο. Το γατάκι θα χε πεθάνει αν τα παιδιά αυτά δεν το βοηθούσαν!

Οι υπάλληλοι του δήμου πρώτα ξεκόλλησαν την παγωμένη σχάρα και μετά ένας αστυνομικός έριξε ζεστό νερό στα πόδια του ζώου για να ξεκολλήσουν οι πατουσίτσες του.

Το γατάκι μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο ζώων όπου η γιατρός Gina Antiaris DVM είπε ότι είναι περίπου 5 μηνών και είχε τα πρώτα σημάδια υποθερμίας.

Αν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης θα δοθεί για υιοθεσία μετά τα Χριστούγεννα.

Στην Ελλάδα άραγε η αστυνομία και υπάλληλοι του δήμου θα ερχόντουσαν για ένα…γατάκι;

πηγή: adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...