Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Προγνωστικά Στοιχήματος 19/12



Οι αναβολές κυριάρχησαν στο χθεσινό πρόγραμμα, ενώ και στις επιλογές που έμειναν στους παίκτες, δεν έλειψαν για άλλη μια φορά οι ‘’στραβές’’, με πιο τρανό παράδειγμα τον Παναθηναϊκό, που ηττήθηκε 1-0 στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό Βόλου και έστειλε αρκετά στοιχήματα στον ‘’κουβά’’. Σκηνές απείρου ‘’κάλους’’ μετά το τέλος του αγώνα, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να κυνηγούν παίκτες και προπονητή της ομάδας. Μόλις δύο αγώνες ξέφυγαν από το χιονιά στην Πρέμιερ και όπως έγινε από χθες γνωστό αναβλήθηκε το μεγάλο ντέρμπι Τσέλσι-Γιουνάιντετ, όπως και οι υπόλοιποι αγώνες του προγράμματος.Πάμε να δούμε τα παιχνίδια Ηρακλής-ΑΕΚ και Λάρισα-Ολυμπιακός…

(17:15) Ηρακλής-ΑΕΚ: Ο Ηρακλής συνεχίζει να προβληματίζει με την παρουσία και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μάλλον έχει αρχίσει να ανησυχεί για τη θέση του. Μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια για το Γηραιό. Νοκ άουτ ο Βουτσιάς, αμφίβολος και ο Κατσαμπής. Ο προβληματισμός επέστρεψε και στην ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από το Europa League. Οι κιτρινόμαυροι πλήρωσαν τα λάθη που οι μεγάλες ομάδες δε συγχωρούν και έμειναν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά το 0-3 από τη Ζενίτ. Πλην του Τσιμπούρ δεν έχει προκύψει νέο πρόβλημα τραυματισμού.

(19:30) Λάρισα-Ολυμπιακός: Πιθανότητα αναβολής. Στο χιονισμένο “AEL FC ARENA” θα διεξαχθεί ο σημερινός αγώνας. Αρκετά δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών, αν και το γρασίδι όπως διαβεβαιώνουν από την ΑΕΛ ‘’αντέχει’’ σ΄αυτές τις συνθήκες. Για πρώτη φορά στον πάγκο της ΑΕΛ θα κάτσει ο νέος προπονητής Γιορν Άντερσεν. Μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Κάμπου, με τον κεντρικό αμυντικό Ζοάο Λεάντρο να αποτελεί το πρώτο απόκτημα. Πολλές οι απουσίες, με τους Νταμπίζα, Βελάσκο, Βενετίδη, Ρομέου, Σιμιτς και Κανόμπιο να μην υπολογίζονται. Πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός μετά και την ήττα χθες του Παναθηναϊκού εντός από τον Ολυμπιακού Βόλου. Την ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά στους πέντε βαθμούς θα έχουν οι Πειραιώτες. Τιμωρημένος ο Ντούντου, τραυματίας ο Ρόμενταλ απών και ο Ριέρα που αν και έκανε αγώνα δρόμου δεν προλαβαίνει το ματς.

Για τις υπόλοιπες αναλύσεις των παιχνιδιών επισκεφθείτε το site μας, προγνωστικα στοιχηματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...