Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων



ΔΕΙΤΕ τι ισχύει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά...Ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα θα παραμείνουν σήμερα, προτελευταία Κυριακή του χρόνου τα εμπορικά καταστήματα σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το εορταστικό, συνεχές ωράριο που ισχύει από τις 16 Δεκεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας και του Πειραιά θα είναι ανοιχτά τις από 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ μέχρι και την Πέμπτη.

Την Παρασκευή, παραμονή Χριστουγέννων, τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 9:00 και θα κλείσουν στις 18:00

Ανήμερα τα Χριστούγεννα (Σάββατο) και την επομένη (Κυριακή) τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Από την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Την Παρασκευή, παραμονή Πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ από το Σάββατο (1η Ιανουαρίου) έως την Δευτέρα (3 Ιανουαρίου) θα παραμείνουν κλειστά.

Τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της απασχόλησης του προσωπικού κατά την Κυριακή 19-12-2010.

Από την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011, επανέρχεται το κανονικό ωράριο που ακολουθείται από τα Καταστήματα που ανήκουν στην εμβέλεια των κατά τόπους Εμπορικών Συλλόγων Λεκανοπεδίου Αττικής.

Για τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, το εορταστικό ωράριο που ισχύει από τις 13 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:

Από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, αλλά και από τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10πμ έως τις 9μμ.

Την παραμονή Χριστουγέννων θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10πμ έως τις 6μμ και την παραμονή Πρωτοχρονιάς από τις 10πμ έως τις 4μμ. Τα Σαββατοκύριακα 25 και 26 Δεκεμβρίου και 1 και 2 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Επίσης, και στη Θεσσαλονίκη τα καταστήματα θα είναι κλειστά τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, σε αντικατάσταση της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...