Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Aντάλλαξαν μηνύσεις Λάμπης Λιβιεράτος - Εύη Αδάμ



Η νέα μόδα θέλει τους διάσημους να χωρίζουν μέσω ανταλλαγής μηνύσεων στα αστυνομικά τμήματα. Περιττό να αναφέρουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να χωρίσει πλέον ένα γνωστό ζευγάρι της σοουμπιζ - και όχι μόνο - είναι η πρόσκληση των τηλεοπτικών συνεργείων.
Αυτή την φορά, ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα της Εκάλης, προκειμένου να λύσουν τις αγεφύρωτες οικονομικές και περιουσιακές διαφορές τους, με την λεπτομέρεια ότι λίγη ώρα πριν στο σημείο δεν βρίσκονταν μόνον εκείνοι, αλλά και οι δημοσιογράφοι.

Το ζευγάρι καβγάδισε στο σπίτι του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση που υπήρξε ήταν τόσο μεγάλη, που μόνον οι αστυνομικές Αρχές μπορούσαν να δώσουν λύση στο θέμα τους. Ετσι, κατέληξαν στο Α.Τ. Εκάλης.

Η ανταλλαγή μηνύσεων δεν άργησε να έλθει, όμως, η αστυνομία ενημέρωσε τον τραγουδιστή και την επίδοξη τραγουδίστρια ότι εάν δεν αποσύρουν τις μηνυτήριες αναφορές, θα περάσουν από την διαδικασία του αυτοφώρου, κάτι που δεν θα ήταν ευχάριστο για κανέναν.

Έτσι, αφού τις υπέβαλλαν ο ένας στον άλλο, λίγη ώρα μετά, τις απέσυραν. Εν ολίγοις, αφού βρίστηκαν και έπαιξαν ξύλο, κατέληξαν στο τμήμα για να βρουν την λύση μέσω μίας πιο επίσημης αρχής. Μα είναι δυνατόν; Το ότι παρόμοιες σκηνές είχαν δει πριν από δύο χρόνια το φως της δημοσιότητας με πασίγνωστο ποινικολόγο και καταξιωμένο μοντέλο, δεν σημαίνει ότι όλες οι διαφορές σε όλους τους γάμους λύνονται με αυτόν τον τρόπο.

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό πρόβλημα με τον γάμο του, κάτι που έχει κάνει γνωστό η ίδια η Εύη Αδάμ μέσα από συνεντεύξεις της. Όμως, εξαιτίας των δύο παιδιών τους και οι δύο έκαναν υποχωρήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, κανείς από τους δύο δεν κρύβει ότι πλέον η σχέση τους αντιμετωπίζει πρόβλημα. Το εάν θα βγει «αλώβητη» από την μεγαλύτερη κρίση της, θα φανεί και μάλιστα σύντομα.

cosmo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...