Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Nύχτα επεισοδίων στην Κερατέα



Για όγδοη συνεχόμενη νύχτα συνεχίστηκαν οι οδομαχίες επί της Λεωφόρου Λαυρίου, στην Κερατέα, κοντά στο χώρο που πρόκειται να κατασκευαστεί ΧΥΤΥ.Λίγο μετά τα μεσάνυκτα σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των συγκεντρωμένων κατοίκων και της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε προσαγωγές δύο ατόμων.

Με κίνδυνο τη σωματική της ακεραιότητα, μία κάτοικος στέκεται στη μέση του δρόμου, κρατώντας μία χριστιανική εικόνα, αποτρέποντας τη διέλευση ενός οχήματος της αστυνομίας "Αύρα" το οποίο ενώ κατευθυνόταν προς το μέρος του κύριου όγκου των εξαγριωμένων κατοίκων, προκειμένου να τους ρίξει νερό με πίεση για να τους αναγκάσει να διαλύσουν το μπλόκο, τελικά οπισθοχώρησε.

Πολλοί κάτοικοι, μάλιστα, καταγγέλλουν αστυνομική βία. Μιλώντας στο ραδιόφωνο , ο κ. Γιάννης καταγγέλλει περιστατικό βίας από άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι άσκησαν σωματική βία σε βάρος μίας γυναίκας.

Κάτοικος της Κερατέας καταγγέλλει ότι συγκεκριμένος αστυνομικός, τον οποίο και έχει αναγνωρίσει, βιαιοπράγησε κατά της ηλικιωμένης μητέρας του και ξυλοκόπησε μία νεαρή γυναίκα.

Λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα αποκλιμακώθηκε η ένταση και μέχρι στιγμής τα «πνεύματα είναι ήρεμα».

Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...