Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Στα χέρια της αστυνομίας 3 ληστές στη Θεσσαλονίκη  
Δικογραφία σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε βάρος τριών 20χρονων ημεδαπών για ληστείες. Οι δράστες «χτύπησαν» πρατήριο υγρών καυσίμων, κοσμηματοπωλείο και κατάστημα των ΕΛΤΑ.

Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες ήταν οι δράστες της ένοπλης ληστείας που έγινε στα ΕΛΤΑ Αμπελοκήπων, στις 8 Μαΐου του 2009, όπου με απειλή όπλων αφαίρεσαν το ποσό των 7.983 ευρώ και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Οι ίδιοι ομολόγησαν ότι στις 22 Μαΐου του 2010 είχαν διαπράξει και δεύτερη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Ευόσμου, απ’ όπου με την απειλή όπλου και αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν από το ταμείο του καταστήματος το ποσό των 1.480 ευρώ και τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Η δράση της «συμμορίας» συνεχίστηκε, καθώς την 1η Ιουλίου του 2010, με την απειλή όπλων λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας.
Σε όλες τις περιπτώσεις των ληστειών, οι δράστες χρησιμοποιούσαν δίκυκλο για τη διαφυγή τους.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διερεύνηση της εγκληματικής τους δράσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...