Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Δείτε τα 6 υποψήφια τραγούδια για την eurovision


Με καθυστέρη 23 λεπτών ξεκίνησε στη μία και 24 η ΕΡΤ από το δεύτερο πρόγραμμα 103,7 την μετάδoση των τραγουδιών η οποία έχει ήδη ολοκληρωθεί.....
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ SAROTIKO

Μία ιδέα από τα 6 τραγούδια που διεκδικούν την εκπροσώπησή μας στην Eurovision μας έδωσε σήμερα η ΕΡΤ, καθώς από το «Δεύτερο Πρόγραμμα» ακούσαμε ένα λεπτό από κάθε κομμάτι. Παράλληλα, δημοσιοποιήθηκαν οι συντελεστές και οι στίχοι τους.Τα υποψήφια κομμάτια, με την σειρά που μεταδόθηκαν, είναι:

1) Κόκκινα Χαλιά: «Come With Me»2) Βαλάντω Τρύφωνος: «The Time Is Now»3) Τριμητόνιο: «Hamogela»4) Αντιγόνη Ψυχράμη: «It’s All Greek To Me»5) Λούκας Γιώρκας ft. Stereo Mike: «Watch My Dance»6) Νίκη Πόντε: «I Don’t Wanna Dance»

Όλα τα τραγούδια είναι ποπ, με εξαίρεση της Βαλάντως Τρύφωνος που είναι μπαλάντα. Ελληνικό στίχο επέλεξαν οι Τριμητόνιο, ενώ ελληνικά με αγγλικές «πινελιές» έχει το τραγούδι του Λούκα Γιώρκα.Ολόκληρα τα τραγούδια θα προβληθούν σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή την Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου, στις 20:00, με παρουσιάστρια την Λένα Αρώνη.Ο εθνικός τελικός, οπότε και θα επιλέξουμε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο Ντίσελντορφ, αναμένεται να γίνει την Τετάρτη, 2 Μαρτίου, με την ημερομηνία να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί.


star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...