Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Κατερίνα Γκαγκάκη | «Ο Έλληνας άντρας θέλει μία γυναίκα που να μην υπερτερεί σε δυναμισμό»



Η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ANT1 και μέλος της κριτικής επιτροπής του «X-Factor», Κατερίνα Γκαγκάκη, μίλησε στο «Λοιπόν» για την τηλεοπτική πραγματικότητα, αλλά και το πώς ισορροπεί η ίδια σε αυτή.

Για το ενδεχόμενο του «X-Factor 4» και την απουσία του Γιώργου Λεβέντη«Η απουσία του θα είναι αισθητή. Είναι ξεκάθαρο πια και το βλέπω και από τις αντιδράσεις του κόσμου ότι είναι ο πιο συμπαθής και ο πιο θετικός. Πέρα από το γεγονός ότι είναι ένας πολύ καλός φίλος, είναι και καλός εξισορροπιστής. Επειδή οι υπόλοιποι τρεις είμαστε έντονοι χαρακτήρες και αρπάζουμε αμέσως, υπήρξαν στιγμές που αν δεν έμπαινε στη μέση ο Γιώργος, πιθανόν να είχαμε έντονες καταστάσεις μεταξύ μας».

Για τις καταστάσεις που την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση: «Μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος ήταν όταν συνυπήρξαν για λίγο στο δελτίο ειδήσεων ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Έλλη Στάη. Το αισθανόμουν πάρα πολύ άβολο, παρά το γεγονός ότι θεωρώ πως ήταν απόλυτα ειλικρινής η πρόθεση να κάνουν από κοινού δελτίο. Με στεναχωρούν επίσης οι περίοδοι που πρέπει να σταματήσει η συνεργασία με κάποιον, όπως στην περίπτωσης της Τατιάνας Στεφανίδου».

Για το φετινό «X-Factor»: «Είναι μία πολύ πιο δύσκολη χρονιά για το "X-Factor", με την έννοια ότι είναι ένα προϊόν που βρίσκεται στο πρώτο, άρα στο πιο δύσκολο, μέρος της σεζόν. Διανύει την τρίτη του χρονιά, χωρίς αλλαγές, ανάμεσα σε πάρα πολλά καινούρια προϊόντα. Εγώ είμαι ευχαριστημένη και ικανοποιημένη. Και θα είμαι ακόμη περισσότερο όταν δω τα 3-4 παιδιά που θα μείνουν στο τέλος, να καταφέρουν να ξεκινήσουν κάτι».

Για το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου: «Όλη αυτή η κουβέντα γι' αυτούς, τους έχει κάνει κακό. Έχει κάνει κακό σε μένα, μου δημιουργεί άσχημη διάθεση να πρέπει να εξηγώ κάθε μέρα. Τα βασικά εφόδια που πρέπει να έχουν οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση είναι μεγάλη αυτοπεποίθηση, ασφάλεια και δυνατή ψυχολογία».

Για το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά: «Σε όλους αρέσει να βλέπουν ένα νέο, αγαπημένο, έξυπνο και ταλαντούχο ζευγάρι. Θεωρώ ότι πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη εκπομπή.  Δεν καταλαβαίνω γιατί σε αυτή τη χώρα εάν δουλεύεις σε ένα κανάλι, πρέπει απαραίτητα να λες πως οτιδήποτε παίζουν οι ανταγωνιστές είναι για κλοτσιές».
Για τη Νάντια Μπουλέ: «Είναι από τα πρόσωπα που θέλουμε να αξιοποιήσουμε».

Για το πώς δέχεται ένας άντρας μία επιτυχημένη και δυναμική γυναίκα: «Θεωρώ ότι τους ενοχλεί και το βρίσκω πολύ άδικο. Είμαι σίγουρη ότι οι ίδιοι άνθρωποι που αισθάνονται φοβισμένοι μπροστά σε μια δυναμική γυναίκα, θα ωθήσουν την κόρη τους να κάνει καριέρα και να γίνει ανεξάρτητη. Ο Έλληνας άντρας στο τέλος της ημέρας θέλει μία γυναίκα που να μην υπερτερεί σε δυναμισμό».

Για τη δημιουργία οικογένειας: «Αυτό είναι κάτι που δεν προγραμματίζεται. Μακάρι κάποια στιγμή να μου συμβεί. Δεν το αναβάλλω, αλλά ούτε και το προγραμματίζω. Όσο κι αν ακούγεται μοιρολατρικό, κάποια πράγματα στη ζωή είναι γραμμένα να γίνουν».

Πηγή: yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...