Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Η Έλενα Παπαρίζου τραγουδάει στον τελικό του X- Factor



Ναι, τελείωσαν τα ψέματα...  Απόψε θα μάθουμε ποιος έχει το... "Χ" ,κάτι που παιδευόμαστε να μάθουμε σχεδόν απο το περασμένο καλοκαίρι. Και επειδή ένας τελικός που... σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει οπωσδήποτε έναν λαμπερό καλεσμένο, την αυλαία στο "X-Factor 3" θα τραβήξει - όπως σας είχα γράψει πριν από αρκετό καιρό - η Ελενα Παπαρίζου.

Η Ελενα θα "βάλει φωτιά" στη σκηνή του "X-Factor" παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο τραγούδι της με τίτλο «Baby it’s over», προάγγελο του τριπλού άλμπουμ «Έλενα Παπαρίζου: Greatest hits & more» που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα από τη "Sony" και θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και τέσσερα καινούργια τραγούδια.

Οι δύο φιναλίστ , λοιπόν, είναι έτοιμοι να δώσουν λίγα λεπτά μετά τις 9.00 το βράδυ, την παράσταση της ζωής τους, για να πείσουν το κοινό ότι αξίζουν τη νίκη, το μεγάλο έπαθλο και μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι. Μαζί τους, θα κονταροχτυπηθούν ο περσινός νικητής του X Factor, Νίκος Μουρατίδης και ο Γιώργος Λεβέντης, που για πρώτη φορά κατάφερε να οδηγήσει παίκτη της ομάδας του στον τελικό!



Πηγή: zappIt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...