Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ο Χάρης νικητής του x-factor!



Ο Χάρης από την ομάδα του Γιώργου Λεβέντη ήταν ο μεγάλος νικητής του τρίτου x-factor που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (11/02).

Tο όνομα του νικητή ανακοινώθηκε μέσα σε άκρως πανηγυρική ατμόσφαιρα και εκατομμύρια χαρτάκια που κατέκλυσαν το πλατό του x-factor από τον Σάκη Ρουβά, που εμφανίστηκε με ένα εκπληκτικό μπορντώ σακάκι, ασορτί γιλέκο, μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο. Ο Σάκης «έδωσε ρέστα» με την εμφάνισή του και ήταν καλύτερος από ποτέ.  

Tο κοινό ψήφισε τον συγκεκριμένο παίκτη για νικητή, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία Sony music, ενώ απέκτησε και ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα, όμως, ήταν και ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσουν, τόσο ο Ant1, όσο και ο κόσμος τον Γιώργο Λεβέντη, που πλέον θα ζει και θα εργάζεται στο Λονδίνο. Ο παίκτης είναι μία ακόμη περίπτωση τραγουδιστή από την Κύπρο, που γνωρίζει απήχηση στο ελληνικό κοινό και ξεχωρίζει μέσα από talent show.  

Με το που ανακοινώθηκε το όνομα του Χάρη, ο Αλέξανδρος από την ομάδα του Νίκου Μουρατίδη, με τον οποίο αναμετρήθηκε στον τελικό, του ζήτησε χαριτολογώντας να τον πάει μία βόλτα με το νέο του απόκτημα: «Θα με πάς μία βόλτα με το αυτοκίνητο, έτσι δεν είναι;»

Ο Γιώργος Λεβέντης δεν έκρυψε την χαρά και την συγκίνησή του για το αποτέλεσμα: «Να' μαστε καλά, ευχαριστώ τον κόσμο που ψήφισε τον Χάρη και νομίζω ότι σήμερα και τα δύο παιδιά ήταν καταπληκτικά. Ηταν τρομεροί, χαίρομαι πολύ για τον Χάρη, όμως πιστεύω ότι ο Αλέξανδρος θα κάνει μια τρομερή δισκογραφική πορεία», δήλωσε.    

Σε ό,τι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι, Αλέξανδρος και Χάρης ερμήνευσαν από δύο κομμάτια ο καθένας, καθώς και δύο ντουέτα μαζί.
                                                                                                                                                                                       
Ο Αλέξανδρος ερμήνευσε τα τραγούδια Κόκκινη Γραμμή και Ποτέ Ξανά, ενώ ο Χάρης το You are so beautiful και το Εκείνη. Στο τέλος του διαγωνιστικού κομματιού εμφανίστηκαν στην σκηνή και οι δύο, που τραγούδησαν το κομμάτι«Για να σ’εκδικηθώ» και αμέσως μετά το Tonight, ΚΑΙ με αγγλικό ΚΑΙ με ελληνικό στίχο.  

Σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα live, τα σχόλια της κριτικής επιτροπής ήταν ως επί το πλείστον θετικά και σίγουρα δεν υπήρχαν οι γκρίνιες και οι άσχημες στιγμές του παρελθόντος. Ηταν σε κάθε περίπτωση ένας ωραίος τελικός μουσικού ριάλιτι.  

star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...