Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού η ξανθιά "αμαζόνα" των Ροζ Πανθήρων - Ο συνεργός της κατάφερε και μπήκε στις φυλακές οπλισμένος- Η σπείρα των Ροζ Πανθήρων έκανε δεκάδες χτυπήματα σε μεγάλα κοσμηματοπωλεία της χώρας
- Η κατηγορούμενη παλιότερα ήταν αθλήτρια μπάσκετ στον Παναθηναϊκό και το Παγκράτι
- Χτύπησαν τη δεσμοφύλακα και εν συνεχεία εξαφανίστηκαν
- Είναι η πρώτη φορά που μία γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει από ελληνικές φυλακές
- Σε διαθεσιμότητα η σωφρονιστική υπάλληλος με εντολή Ρουπακιώτη


Για πρώτη φορά στα χρονικά των φυλακών Κορυδαλλού, μία γυναίκα κρατούμενη κατάφερε να αποδράσει από το μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, προκαλώντας για άλλη μία φορά χιλιάδες ερωτήματα για την ασφάλεια και τα μέτρα ποιυ λαμβάνονται. 

Πρόκειται για την Όλια Κίρκοβιτς, μία γυναίκα σερβικής καταγωγής, η οποία ήταν προφυλακισμένη για διακεκριμένες κλοπές, κατηγορούμενη για μέλος της γνωστής σπείρας των Ροζ Πανθήρων που χτυπούσε και λήστευε μεγάλα κοσμηματοπωλεία σε όλη τη χώρα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κρατούμενη που έχει διατελέσει και παίκτρια μπάσκετ στην ομάδα του Παναθηναϊκού και του Παγκρατίου είχε αναλάβει στη φυλακή εργασίες ελαιοχρωματισμού. Η γυναίκα αυτή είναι ύψος 1,93 ξανθιά και θεωρείτο η αμαζόνα της γνωστής σπείρας των ληστών.

Η ξανθιά εντυπωσιακή γυναίκα ως ελαιοχρωματιστής μέσα στη φυλακή βρισκόταν στο χώρο του επισκεπτηρίου. Εκείνη μίλησε στη σωφρονιστική υπάλληλο και της εξήγησε πως περιμένει στο επισκεπτήριο έναν φίλο της ο οποίος θα της φέρει ένα κουτί με χρώματα.

Όταν έφτασε ο νεαρός, η σωφρονιστική υπάλληλος προχώρησε για να ελέγξει το κουτί εάν όντως έχει χρώματα και όπως η ίδια αναφέρει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsIt δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι από το πίσω μέρος όπλου, ενώ άρχισαν να την χτυπούν και οι δύο έως ότου έπεσε κάτω χωρίς τις αισθήσεις της.

Τότε ακριβώς βρήκαν την ευκαιρία οι δύο και κατάφεραν να αποδράσουν, ενώ χιλιάδες ερωτήματα προκάλεί και το γεγονός πώς κατάφερε ο φίλος της κρατούμενης να περάσει από τις φυλακές Κορυδαλλού το όπλο.

Το πλέον σίγουρο πάντως είναι πως από τον τρόπο που κινήθηκαν οι δύο δράστες αλλά και από το γεγονός ότι τους περίμεναν έξω από τη φυλακή μηχανές μεγάλου κυβισμού με τις οποίες και διέφυγαν δείχνει ότι το σχέδιο ήταν απόλυτα οργανωμένο.

Έχει σημάνει πάντως συναγερμός στις γύρω περιοχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της κρατούμενης, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης. Πάντως, με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Ρουπακιώτη, η σωφρονιστική υπάλληλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα. 


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...