Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς δελτίο ειδήσεων το ALTER - Μπαίνει λουκέτο σε περιοδικά!Συνεχιζόμενες στάσεις εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑLTER κήρυξε η ΕΣΗΕΑ. Την ίδια ώρα άλλος ένας εκδότης βάζει λουκέτο σε περιοδικά και όλα αυτά δείχνουν πως γιγαντώνεται η κρίση στον Τύπο.Η πλειοψηφία των εργαζομένων στο κανάλι του Μπουρναζίου διαμαρτυρόμενοι που παραμένουν ακόμα απλήρωτοι (σημ: έχουν πληρωθεί τον Οκτώβριο) αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από σήμερα το απόγευμα στις 5 έως τις 9 το βράδυ και την Πέμπτη από τις 8 έως τις 11 το πρωί και από τις 7 έως τις 11 το βράδυ.

Σε περίπτωση μη καταβολής των μισθών μέχρι την Πέμπτη, αποφασίστηκε να συνεδριάσουν εκ νέου και να λάβουν καινούργιες αποφάσεις.

Αυτό σημαίνει το κανάλι θα μείνει χωρίς δελτία ειδήσεων μέχρι και την Πέμπτη αλλά και χωρίς πρωινές ενημερωτικές εκπομπές.

Διάβασε περισσότερα στο Zappit για τη στάση εργασίας στο ALTER

Tην ίδια ώρα ο εκδότης Σαράντης Παπαχριστόπουλος του γνωστού Lipstick, μετά από πολυετή πορεία στο χώρο των εκδόσεων, ανακοίνωσε σήμερα ότι αναγκάζεται να δώσει τέλος στους περισσότερους τίτλους του εκδοτικού ομίλου του!

Πηγή: Tlfe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...