Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 20/02/2011


Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Μακεδονία, τη Στερεά, την Πελοπόννησο και την Κρήτη και λίγα χιόνια στα ορεινά περιμένουμε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 4 έως 16 στη Δυτική Ελλάδα, από 6 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική, από 8 έως 16 στη Νότια Ελλάδα και από 10 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί αλλά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά έως ισχυροί αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...