Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

50-50 | Πρεμιέρα του 3ου κύκλου στις 2 ΜαρτίουΗ αγαπημένη σειρά όλων μας που μας είχε καθηλώσει για 2 χρόνια ξαναεπιστρέφει μετά από ενα μεγάλο διάλλειμμα. Στις 2 Μαρτίου και ώρα 21:50 στο Mega channel πρεμιέρα θα κάνει η σειρά 50-50 με τους:
Πέτρο Φιλλιπίδη, Παύλο Χαικάλη και Σάκη Μπουλά. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε το 2005 και μέχρι στιγμής η σειρά αποτελείται από 66 επεισόδια (Α+Β κύκλος). Πάμε να δούμε μια περιγραφή απο τους 3 κύκλους:
Περιγραφή
Η σειρά πραγματεύεται τις ζωές τριών πενηντάρηδων (Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Σάκης Μπουλάς) καθώς και των γυναικών τους (Άβα Γαλανοπούλου, Βάνα Ραμπότα, Μαρία Ανδρούτσου).
1ος Κύκλος (2005 - 2006)
Στον πρώτο κύκλο της σειράς, βλέπουμε τις περιπέτειες της παρέας των 3 ζευγαριών (και αρχικά του φίλου των τριών ανδρών, Άδη), μέσα από το αστείο πρίσμα των σεναριογράφων. Τα γεγονότα που συμβαίνουν είναι πολλά. Απ' την αμνησία του Νικηφόρου, τον οριστικό χωρισμό του Παύλου με την Ειρήνη, τα τερτίπια στη σχέση Μίμη-Ξανθίππης, τη γνωριμία του Γιάννη και της Ειρήνης, μέχρι και το διαζύγιο του Νικηφόρου με την Ελισσάβετ, την Ναταλία έγκυο και τη σύλληψη των τριών φίλων σε τούρκικη βραχονησίδα.
2ος Κύκλος (2006 - 2007)
Ο δεύτερος κύκλος έρχεται να συμπληρώσει τις περιπέτειες των φίλων, με την προσπάθεια του Μίμη να επαναφέρει το γιο του στο σωστό δρόμο, μετά το χωρισμό του με την Βίβιαν, τις προσπάθειες του Νικηφόρου να κερδίσει ξανά την Ελισσάβετ κάνοντάς τη να ζηλεύει, τον Αχιλλέα φαντάρο, τη γέννηση της κόρης της Ναταλίας, το σμίξιμο του Νικηφόρου και της Ελισσάβετ, την απαγωγή της Ξανθίππης απ' τον πρώην άντρα της Μάκη, μέχρι και το τέλος της σειράς.
3ος Κύκλος (2011)
Μετά την κατάληψη του τσιπουράδικου και με μια δίκη να εκκρεμεί σε βάρος τους, ο Νικηφόρος, ο Μίμης κι ο Παύλος περνούν δύσκολες μέρες κάτω απ' την αυστηρή επίβλεψη και καταπίεση των γυναικών.
Η Ελισάβετ, η Ξανθίππη, η Ειρήνη και η Μαρία ενωμένες σε μια γροθιά είναι αποφασισμένες να τους κόψουν μια και καλή τη φόρα. Μάταια.
Οι τρείς φίλοι ορκίζονται, στο τσιπουράκι που πίνουν, να αποτινάξουν το ζυγό και να ορμήσουν με τα χίλια προς την ελευθερία. Δεν θα τους εμποδίσει κανένας νόμος ανθρώπινος ή θεϊκός.
Ου μοιχεύσεις, ου φονεύσεις, ου ψευδομαρτυρήσεις, ου κλέψεις....πολλά τα ΟΥ αλλά κανένα ικανό να σταματήσει την τρελοπαρέα απ' την ξέφρενη πορεία της. Η σύγκρουση με τις γυναίκες είναι αναπόφευκτη. Κανένας δεν βγαίνει αλώβητος αλλά κανένας δεν το βάζει και κάτω. Μέχρι τελικής πτώσης...Δείτε τα Trailer για τον τρίτο κύκλο:Γιώργος Τσιτσιλιάνος για το News-Portal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...