Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ο εκνευρισμός του Πάγκαλου στην εκπομπή του Χατζηνικολάου!


Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» του Νίκου Χατζηνικολάου, μαζί με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο από τη ΝΔ και τον Μάκη Βορίδη από το ΛΑΟΣ, ήταν και ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος ενοχλήθηκε που...
... ο Αλέξανδρος Τσίπρας δεν ήταν στο στούντιο, αλλά έβγαινε σε ζωντανή σύνδεση. Την ώρα λοιπόν που ήταν σε αντιπαράθεση ο πρόεδρος του ΣΥΝ με τον Α. Λυκουρέντζο, ο Θόδωρος Πάγκαλος άρχισε να μουρμουρίζει και σιγά - σιγά να δυναμώνει τη φωνή του, επικρίνοντας το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας δεν ήταν εκεί.
Εμπειρότατος παρουσιαστής ο Νίκος Χατζηνικολάου διέκοψε τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: «Κύριε πρόεδρε μισό λεπτό γιατί έχουμε ένα πρόβλημα με τη διαδικασία» και έδωσε το λόγο στον Θόδωρο Πάγκαλο.
«Μας καλέσατε εδώ και ήρθαμε, τιμώντας την πρόσκλησή σας και ο Τσίπρας είναι σπίτι του» είπε ο Θ. Πάγκαλος. «Τι θέλετε να κάνω» τον ρώτησε ο πρόεδρος του ΣΥΝ και εκεί άρχισε ένας νέος γύρος αντιπαράθεσης.
«Να κάνετε αυτό που κάνουν όλοι. Είμαι εγώ εδώ, είναι ο Λυκουέντζος, ο Βορίδης. Ελάτε εδώ, πρόσωπο με πρόσωπο να αναμετρηθείτε. Όχι να φωνάζετε από το μπαλκόνι σας».
Τελικά ο Νίκος Χατζηνικολάου αποδέσμευσε τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος όμως ήθελε να πει μια κουβέντα πριν φύγει και έτσι άρχισε ο τρίτος γύρος με τον Θόδωρο Πάγκαλο να λέει ότι δεν είναι «γλάστρα» του Τσίπρα.
Όσο κι αν προσπάθησε ο Νίκος Χατζηνικολάου να του εξηγήσει τα μειονεκτήματα που έχει κάποιος που βγαίνει από link σε σχέση με τον καλεσμένο στο στούντιο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τίποτα. Επέμεινε ως το τέλος να λέει ότι ο Τσίπρας είναι στο σπίτι του.


gossiptv
πηγή:star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...