Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

Η συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας που ζει παρόλο που είναι κομμένη στα δυο!

Σαν από θαύμα επέζησε μετά από μια πολύ κρίσιμη και δύσκολη εγχείρηση η 31χρονη Janis Ollson από το Καναδά. Πρόκειται για τη μοναδική γυναίκα στον κόσμο που επέζησε, παρόλο που είναι κομμένη στη “μέση”...
Δες το συγκλονιστικό video...Μετά από ένα ατύχημα που είχε πριν από τρία χρόνια, η κοπέλα που ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της υπεβλήθει σε μια πολύ λεπτή εγχείρηση. Σήμερα, έχουν περάσει τρία χρόνια από την εγχείρησή της και η ίδια επέστρεψε στην καθημερινότητά της και προσπαθεί να ζει όσο πιο φυσιολογικά μπορεί. Η ίδια μιλώντας για το πρόβλημα της, αποκάλυψε πως προσπαθεί να ζει όσο πιο φυσιολογικά γίνεται.

“Ο πόνος ήταν αφόρητος και δεν ήξερα τι να κάνω. Είχε αρχίσει όταν έμεινα έγκυος και νόμιζα πως είναι πόνοι που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα”, είπε η 31χρονη γυναίκα.

Η ίδια πρόσθεσε πως στόχος της ήταν να επιζήσει από αυτήν την περιπέτεια. “Στόχος μας ήταν να επιβιώσω και να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν. Τώρα είμαι τον περισσότερο χρόνο σε αναπρική καρέκλα, αλλά χαίρομαι που είμαι εδώ και περνάω χρόνο με τα παιδιά μου”, δήλωσε.

Η Ollson είχε σάρκωμα και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των γιατρών στο Τορόντο του Καναδά, ούτε οι χημειοθεραπείες, ούτε κάποια εγχείρηση θα βοηθούσε την κατάσταση και ουσιαστικά της είπαν ότι ήταν καταδικασμένη να πεθάνει. Η ίδια όμως δεν το έβαλε κάτω. Με μεγάλη δύναμη καρδιάς και συμπαράσταση από την οικογένειά της, η νεαρή κοπέλα βρήκε ένα νοσοκομείο στη Μινεσότα των H.Π.Α όπου της πρότειναν να κάνει μία πρωτοποριακή εγχείρηση που διήρκεσε 20 ώρες.

tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...