Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Π. Ζήνα - Γ. Λύρας: Σύντομα γονείς!


  Η γνωστή ερμηνεύτρια Πέγκυ Ζήνα, είναι ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή κι επαγγελματικά καταξιωμένη. Δεν είναι λίγες οι φορές που σε συνεντεύξεις της, ανέφερε πως περιμένει με μεγάλη προσμονή, όπως γράφει και το ''Hello'', τον ερχομό ενός παιδιού. 

  Φαίνεται λοιπόν, πως αυτή η στιγμή έφτασε, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό φιλικό της περιβάλλον, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

  Η ίδια δεν έχει προβεί προς το παρόν σε δηλώσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη, μιας και είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αναφέρεται σ' αυτό. Όπως όμως έχει πει πολλές φορές, ανακοινώνει πράγματα που αφορούν σε εκείνη, όταν είναι έτοιμη.

  Η Πέγκυ, άλλωστε, αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε μια πολύ καλή επαγγελματική περίοδο, καθώς τραγουδά για δεύτερη χρονιά στο πλευρό του Δημήτρη Μητροπάνου στην "Ιερά Όδό". Σε παλαιότερες συνεντέυξεις, όμως έχει αναφέρει πως όταν έλθει ένα παιδάκι, που το θέλει πολύ τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, θα σταματήσει για ένα διάστημα τη δουλειά της.   Σύμφωνα , μάλιστα, με δημοσίευμα του "ΕΓΩ!", μόλις τελειώσουν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις με τον Δημήτρη Μητροπάνο, η γνωστη τραγουδίστρια θα σταματήσει για να ξεκουραστεί και να περιμένει το ευτυχές γεγονός.

  Τlife.gr

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...