Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Προβλέψεις στοιχήματος για σήμερα....


Καλησπέρα και σήμερα! Χτες πιάσαμε τον άσσος της Άρσεναλ αλλά χάσαμε το Χ της Ρόμα... Ελπίζουμε σήμερα όλα να κυλήσουν ομαλότερα. Για σήμερα δεν θα προτείνω τριάδα αλλά κάποια παιχνίδια έτσι όπως τα βλέπω. Εσείς διαλέξτε πως θα τα παίξετε...


ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΑΓΙΑΞ (Goal)
Και οι 2 ομάδες έχουν καλούς επιθετικούς και παίζουν επιθετικά. Αμφότερες και οι 2 ομάδες δεν έχουνε καλές άμυνες. Έτσι όλα κλείνουν στο να πετύχουν και οι 2 ομάδες από κάποιο goal.

ΝΑΠΟΛΙ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Goal)
Σε πολύ καλή κατάσταση η Ναπολι και μέσα στην έδρα της είναι το φαβορί για την νίκη. Η Βιγιαρεάλ αν και δεν είναι και στα καλύτερά της είναι πάντα επικίνδυνη ομάδα.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΖΕΝΙΤ (1Χ)
Η Ζενιτ αν και σαν ράστερ είναι καλύτερο από αυτό των γηπεδούχων, δεν πιστεύω οτι θα μπορέσει να κερδίσει μέσα στην έδρα της αντιπάλου της. Η Γιουνγκ Μποις στο γήπεδό της είναι αρκετά ισχυρή και αναμένεται να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Under 2.5)
Ο Παοκ μέσα στην έδρα του και ειδικά σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι, δύσκολα θα πάει το match στο Over. Έχοντας σαν όπλο του την άμυνά του θα κοιτάξει πρώτα από όλα το 0. Επιθετικά έτσι και αλλιώς πετυχαίνει από 0 έως 2 goal.

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΠΟΡΤΟ (X2)
Δεν με πείθει η Σεβίλλη και για αυτό θα την κοντράρω ακόμα και μέσα στην έδρα της. Παίζει με την πολύ καλή, αλλά και επικίνδυνη Πόρτο που θα κυνηγήσει κάτι θετικό σε αυτό το παιχνίδι και πιστεύω πως τελικά θα το πάρει.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟ (1)

Καλή επιτυχία!!!

Πηγή : prognostoixima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...