Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ένα ματς, όλη η χρονιά!



Τα… ρέστα του στο φετινό πρωτάθλημα παίζει ο Παναθηναϊκόςστο «αιώνιο» ντέρμπι του Φαλήρου. Νίνης, Γκοβού για μια θέση στην ενδεκάδα. Σήμερα η ανάλυση μέσω video.

Το -7 δεν αφήνει κανένα περιθώριο. Το διπλό μέσα στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού είναι επιτακτική ανάγκη για τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό αν θέλει να παραμείνει μέχρι τέλους στο… κόλπο του τίτλου. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα βάλει τέλος στις όποιες ελπίδες για την μεγάλη ανατροπή.  Το «ματς της χρονιάς», όπως εύστοχα το χαρακτήρισε στην χθεσινή του ομιλία ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην Παιανία δεν έχει δεύτερο δρόμο. Οι τρεις βαθμοί είναι... μονόδρομος.

Με κόσμο στη Παιανία

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα η αποστολή των «πρασίνων» αναμένεται να αναχωρήσει για το «Καραϊσκάκη». Το πούλμαν της ομάδας δεν θα είναι μόνο του, καθώς οπαδοί του «τριφυλλιού» θα δώσουν το παρών στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και θα συνοδεύσουν τον Παναθηναϊκό μέχρι το σημείο που θα τους επιστρέψει η αστυνομία. Φυσικά, πολλά, θα εξαρτηθούν και από τον καιρό, ο οποίος τις τελευταίες ώρες τα έχει... χαλάσει.

Γόντικας και Βεκρής στο Καραϊσκάκη
Πέρσι στο Φάληρο είχε μεταβεί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας αλλά φέτος λόγω των διοικητικών που έχουν γίνει αρκετές φορές θέμα ο Παναθηναϊκός θα εκπροσωπηθεί από δύο πράσινους. Στο «Καραϊσκάκη» θα βρεθούν ο προεδρεύων αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας και ο τρίτος αντιπρόεδρος, Τζόνι Βεκρής. Οσον αφορά τα άλλα μέλη της διοικούθσας επιτροπής, Αδαμάντιος Πολέμης δεν θα δώσει το «παρών», ενώ ο Γιώργος Νίκας βρίσκεται στο εξωτερικό.

Προβάδισμα ο Νίνης

Από κει και πέρα, και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού είναι δεδομένα και έχει καταλήξει σίγουρα στους δέκα από τους έντεκα που θα ξεκινήσει αύριο στο Φάληρο. Μία θέση παίζεται στο δεξί «φτερό», για την οποία θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Βύντρα και ο Καντέ με τον Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Ο Ζιλμπέρτο σε ρόλο «κόφτη» στη μεσαία γραμμή, έχοντας μπροστά του Καραγκούνη και Κατσουράνη. Αριστερό «φτερό» ο Λέτο, στην κορυφή του 4-3-3 ο Σισέ και δεξιά ένας εκ των Νίνη ή Γκοβού, με τον Έλληνα διεθνή άσο να φαίνεται πως έχει το προβάδισμα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που είναι και οι δύο μεγάλες απώλειες του Πορτογάλου τεχνικού.  Καρνέζης, Μαυρίας, Δημούτσος, Πλεσί, Κλέιτον και Καπίνος επίσης αποκλείστηκαν. Για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Στέφανος Κοτσόλης, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε κανονικά.
Σήμερα η ανάλυση μέσω video
Ανάλυση του Ολυμπιακού μέσω video θα κάνει σήμερα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καθώς χθες ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν μίλησε στους παίκτες του. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρουσιάσει τα αδύνατα και δυνατά σημεία των «ερυθρόλευκων» και θα τους τονίσει πως μεγάλο ρόλο στο ματς θα παίξει η μεσαία γραμμή. Ο 64χρονος προπονητής θα τους επιστήσει την προσοχή στο κέντρο και αν τα καταφέρουν εκεί θα έχουν προβάδισμα για τη νίκη.
Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...