Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Χ. Χολίδης- Δ. Νομικού: Το νέο hot ζευγάρι της showbiz!



Η πανέμορφη Δούκισσα και ο γοητευτικός Χρήστος, είναι μαζί κι ερωτευμένοι και αποτελούν σίγουρα το πιο hot  και ταιριαστό ζευγάρι της πόλης!

Όλα βέβαια  ξεκίνησαν, στο Just the two of us! O Xρήστος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ομορφιά της παρουσιάστριας του show,και... άρχισε να την φλερτάρει! Στην αρχή διακριτικά αλλά μετά επίμονα... Όσοι γνωρίζουν καλά το τραγουδιστή, ξέρουν ότι ο Χρήστος είναι αρκετά μεθοδικός, επίμονος και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση!  Και βέβαια είναι από τους άνδρες που όταν θέλουν  κάτι το διεκδικούν και το κερδίζουν!  Εξάλλου το ίδιο είχε κάνει όταν προσπάθησε να κερδίσει την καρδιά της Ζέτας Μακρυπούλια, όπου για χάρη της είχε μισθώσει ολόκληρο κινηματογράφο!  
Η αλήθεια είναι ότι η Δούκισσα στην αρχή αντιστεκόταν σθεναρά στο διακριτικό φλερτ του τραγουδιστή. Αργότερα όμως ο Χρήστος κατάφερε να κερδίσει την προσοχή και όπως όλα δείχνουν και την καρδιά της!

Όπως είναι λογικό, και οι δυο δεν θέλουν να πάρει δημοσιότητα η σχέση τους! Μάλιστα σχεδόν  ένα μήνα πριν ο Χρήστο δήλωνε: "Δόξα τω Θεω, είμαι ολομόναχος. Για να μπεις σε μια σχέση πρεπει να σου γίνει το κλικ και να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Δεν είναι απλό πράγμα. Είμαι λίγο ιδιότροπος". Στην ίδια συνέντευξη είχε δηλώσει όμως και το εξής: " Όταν ερωτεύεσαι δε ρωτάς "τι" και "πώς". Ερωτεύομαι με πάθος και δεν σκέφτομαι τίποτα". 
Η Δούκισσα με τη σειρά της, είχε δηλώσει περί έρωτος: "Έχει τύχει να κάνω μακροχρόνιες σχέσεις.Πηγαίνω με το ένστικτό μου και όταν δω ότι μια σχέση πρόκειται να κρατήσει μόλις λίγες ημέρες, δεν την ξεκινάω καν"!

Πηγή: neolaia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...