Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Πρεμιέρα σήμερα κάνει η σειρά ' Steps " στον Ant1. Μάθετε τα πάντα για την σειράΣήμερα στις 22:00 πρεμιέρα θα κάνει η εβδομαδιαία σειρά " Steps ". Θα προβαλλεται κάθε Τετάρτη στις 22:00, μετά απο την εκπομπή " Deal ". Διαβάστε την υπόθεση της σειράς:
 Η Σχολή Παραστατικών Τεχνών της Κάτιας Γρέγου αρχίζει τη νέα χρονιά με τις ετήσιες εξετάσεις της. Πολλά νέα παιδιά θα προσπαθήσουν, με το ταλέντο τους και μέσα από συνθήκες πίεσης και σκληρού ανταγωνισμού, να εξασφαλίσουν μια θέση στη σχολή. Παράλληλα, οι καθηγητές ψάχνουν να καλύψουν τη θέση της καθηγήτριας κλασικού χορού που έμεινε ξαφνικά κενή, γεγονός που τους δημιουργεί ένταση κι ανακατατάξεις. Ο Πέτρος, ο Άρης, ο Τζο, ο Γιώργος, ο Κάρολος, η Φανή, η Εύα κι η Μελίνα, παιδιά από όλες τις κοινωνικές τάξεις, φαινομενικά εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, θα είναι μερικοί από εκείνους που θα καταφέρουν να περάσουν τις εξετάσεις - όχι όλοι με έντιμο τρόπο - και να ξεκινήσουν το ταξίδι για το όνειρο.


Συντελεστές:ΠΑΙΖΟΥΝ: Αντώνης Φραγκάκης, Αθηνά Μαξίμου, Ηλέκτρα Νικολούζου, Κωσταντίνος Λάγκος, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Ελένη Καλλία, Γιώργος Σουξές, Ευτυχία Φαναριώτη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Μίνως Θεοχάρης, Ναντίν Ξηντάρα, Μαρίνα Σαττή, Αχιλλέας Μανώλης, Ειρήνη Στρατηγοπούλου, Στέλιος Καλαϊτζής, Κώστας Βογιατζόγλου, Θοδωρής Πετρόπουλος κ.ά.


ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Χρίστος Γεωργίου & Κώστας Βαρελίδης
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: STUDIO ATA
ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Χριστίνα Κοτζάμπαση, Μαρία Μαντή
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Φωκάς Ευαγγελινός

Δείτε και το τρέιλερ:
Γιώργος Τσιτσιλιάνος για το News-Portal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...