Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

Ά.Πετρετζίκης: Έχει καβαλήσει το καλάμι;Ο Άκης Πετρετζίκης μιλάει στο περιοδικό "TvΖαπινγκ", για το πως ακολούθησε τα όνειρά του, που έκανε τα πρώτα του βήματα, αλλά και πως μπόρεσε να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα μετά το "Master Chef".
Βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου δούλεψε σαν μάγειρας το 2009 και επιστρέφοντας στην Ελλάδα μπήκε στο "Master Chef". «Έκανα το πάθος μου επάγγελμα! Αγαπούσα από μικρός την μαγειρική και είναι πολύ ωραίο να κάνεις το χόμπι σου και να… πληρώνεσαι για αυτό. Πρώτα από όλα είναι πάθος, μεγάλο πάθος! Και ότι αυτό το πάθος μου αποφέρει και χρήματα, χωρίς να χρειάζεται να κάνω άλλη δουλειά που δεν θα με εξέφραζε, μου προσφέρει χαρά. Ξεκινάω την μέρα μου με χαμόγελο που έδωσα σάρκα και οστά στα όνειρα μου».
Πώς εξέλαβε την αναγνωρισιμότητα μετά το "MasterChef"; «Όταν το ένιωσα αυτό για πρώτη φορά, χάρηκα τρομερά. «Ο Άκης, ο Άκης», άκουσα να λένε στον δρόμο. Ήταν μαγικό, όπως μαγικό ήταν και το ότι μου έδειχνε τόση αγάπη ο κόσμος. Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους που σου γκρινιάζουν επειδή τους σταματά ο κόσμος στον δρόμο για να τους μιλήσει. Σου δείχνουν ότι σε αγαπάνε, σε στηρίζουν και δεν σου αρέσει;». Όμως ο ίδιος δηλώνει προσγειωμένος: «Δεν είμαι σταρ, δεν είμαι tv persona για να καβαλήσω το καλάμι. Τη δουλειά μου έκανα στο "Master Chef", την δουλειά μου κάνω τώρα στο πρωινό του Mega», λέει χαρακτηριστικά.

Πηγή: markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...