Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Eva Longoria: Της ξεκουμπώθηκε το σακάκι και φάνηκαν ΟΛΑ!


"Αδιάβαστο" κόντεψε να στείλει χθες τον David Letterman η Eva Longoria! H σέξι ηθοποιός που εμφανίστηκε στην εκπομπή του προκειμένου να διαφημίσει το νέο της βιβλίο μαγειρικής, έκανε… δυναμική είσοδο.

Φορώντας σέξι σορτσάκι ..
..που αποκάλυπτε τα καλογυμνασμένα της πόδια και ένα σακάκι από πάνω με ΤΙΠΟΤΑ από μέσα, έδωσε στον παρουσιαστή το πρώτο ΣΟΚ αφού ο άνθρωπος αναφώνησε με το που την είδε.




Το δεύτερο και καλύτερο ΣΟΚ ήταν όταν κατά τα διάρκεια της συζήτησης τους, το κουμπί του σακακιού της Longoria ξεκουμπώθηκε, με αποτέλεσμα ο Letterman να τα δει ΟΛΑ! «Ωωω… Θέε μου!» αναφώνησε, που μόνο έμφραγμα δεν έπαθε ο άνθρωπος από το θέαμα. Αν κρίνουμε πάντως από τις αντιδράσεις του, τον… εντυπωσίασε.

«Δεν είδες τίποτα!» του ανταπάντησε σκασμένη στα γέλια η 36χρονη Longoria, που έσπευσε αμέσως να καλύψει το στήθος της.

Όπως και να΄χει με ή χωρίς τις αποκαλύψεις, η Longoria εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνιση της αφού ήταν στα καλύτερα της. Ανανεωμένη, γυμνασμένη και σε πολλά κέφια, ήταν η καλύτερη απόδειξη του πως ο έρωτας μπορεί να σε… ανανεώσει.

Η 36χρονη ηθοποιός, εδώ και μήνες διατηρεί σχέση με τον κατά 10 χρόνια μκρότερο της Eduardo Cruz –αδελφό της Penelope Cruz»- και όπως βλέπετε, ο έρωτας της πάει.. πολύ!














star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...