Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ελένη Μενεγάκη: με «καυτό» σορτσάκι για ψώνια





Πού πήγε και τι αγόρασε;


Η αγορά της Κηφισιάς είναι μια από τις αγαπημένες της Ελένης Μενεγάκη. Που την χάνεις που την βρίσκεις την παρουσιάστρια, όλο και κάπου εκεί θα τριγυρίζει κάθε φορά που θέλει να αγοράσει κάτι για την ίδια, τα παιδιά, το σπίτι ή τον αγαπημένο της.Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην «τιμήσει» τα μαγαζιά της Κηφισιάς λίγες ημέρες πριν την ονομαστική της εορτή στις 21 Μαϊου.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα περιοδικά «ΟΚ» και «Hello», η Ελένη προετοιμαζόταν όλη την εβδομάδα πριν τη γιορτή της, κάνοντας τα απαραίτητα ψώνια και τις τελευταίες ετοιμασίες.

Έτσι λίγες ημέρες πριν την ονομαστική της εορτή, η Ελένη εθεάθη στην Κηφισιά χαλαρή και με άκρως καλοκαιρινή διάθεηση, αφού φορούσε ένα «καυτό» κοντό ριγέ σορτσάκι, άσπρο κοντομάνικο T-Shirt και ψηλές μαύρες πλατφόρμες.

Αφού έκανε μια στάση σε τράπεζα της περιοχής, στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε κατάστημα παιδικών ρούχων όπου αγόρασε διάφορα «καλούδια» για τα τρία της αγγελούδια, επικεντρώνοντας κυρίως σε παπούτσια και καλοκαιρινά ρούχα.

Λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα στις 20 Μαΐου, αμέσως μετά το τέλος του «καφέ με την Ελένη», ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε ντυμένη στα ροζ να βολτάρει και πάλι στους δρόμους της Κηφισιάς.

Με κοντή ροζ φούστα, ίδιο χρώμα ζακετάκι, T-Shirt και χαμηλό παπούτσι, η παρουσιάστρια έκανε τις αγορές της σε κατάστημα αθλητικών και οπτικών μέχρι τις εννέα το βράδυ περίπου.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...