Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Σώσαμε το ΟΥΚ! Πάμε για άλλα!





Tην Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 23:10


Δεν πάει καιρός που το Mega ξεκίνησηε εκστρατεία σωτηρίας για το ανατρεπτικό animation, που μάλλον έληξε λίγο πρόωρα... Ο Χάρος, ο Μένιππος και ο Ερμής επιστρέφουν με ολοκαινούργιο επεισόδιο στο Mega την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 23:10!


Οι ήρωες του "Ουκ αν λάβοις παρα του μη έχοντος" κατάφεραν να συγκεντρώσουν...στο mini site τους στην ιστοσελίδα του Mega περισσότερες από 45.000 υπογραφές, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα του site και πείθοντας μ' αυτόν τον τρόπο τους υπεύθυνους ότι πρέπει να επιστρέψουν στη μικρή οθόνη!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ καθώς το "Ουκ", μετά την σωτηρία του, πέρασε σε άλλη φάση...

Αυτή προϋποθέτει να επιλέξετε την αγαπημένη σας σκηνή, γράψετε και ανεβάστε (μέχρι 31/05) τη δική σας ατάκα! Παράλληλα, μπορείτε να ψηφίζετε για την καλύτερη από αυτές που ανεβαίνουν. Νικητής θα είναι η πιο αστεία και "πιασάρικη" ατάκα η οποία θα σας περάσει στην επόμενη φάση...

Ο μεγάλος νικητής (που θα ανακοινωθεί την 1η Ιουνίου) θα έχει την ευκαιρία να ακούσει την ατάκα του, να δει τον εαυτό του να γίνεται κινούμενο σχέδιο και να συμμετέχει ως Guest Star στο καινούργιο επεισόδιο του "Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος"

Zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...