Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Κόρινθος:Το ντοκουμέντο της αιματηρής ληστείας -Σακάτεψαν και λήστεψαν ιδιοκτήτη βενζινάδικου!

 

Η αστυνομία μελετάει το ιδιαίτερα σκληρό βίντεο της ληστείας που θα δείτε - Οι δράστες δεν σταματούσαν να χτυπούν τον αιμόφυρτο υπεύθυνο του βενζινάδικου...

Είναι λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ο υπεύθυνος βρίσκεται μόνος στο γραφείο του βενζινάδικου στο Ζευγολατιό και στέκεται πάνω από το ταμείο. Ξαφνικά, εισβάλουν δύο ληστές που φορούν σκούφους και στα χέρια τους κρατούν, ο ένας όπλο και ο άλλος μαχαίρι.

Ο υπεύθυνος προσπαθεί να τους αντιμετωπίσει, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Όπως θα δείτε στο βίντεο τον ρίχνουν και αρχίζουν να τον γρονθοκοπούν και να τον κλωτσούν. Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, βλέπουμε ότι αρχικά γίνονται όλοι ένα κουβάρι, με τον έναν από τους δύο ληστές να κρατάει πάντα στο χέρι του όπλο, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκπυρσοκροτήσει.

Ο οπλισμένος ληστής σηκώνεται, αδειάζει το ταμείο και πάνω από τον άτυχο υπεύθυνο, μένει ο άλλος που κρατάει μαχαίρι. Τα χτυπήματα είναι αλλεπάλληλα και ύστερα από λίγο το πάτωμα γεμίζει αίματα από το πρόσωπο του ιδιοκτήτη.

Οι ληστές δεν σταματούν ούτε όταν παίρνουν τα χρήματα. Ανοίγουν συρτάρια, ψάχνουν παντού για να βρουν επιπλέον χρήματα και συνεχίζουν να χτυπούν τον αιμόφυρτο ιδιοκτήτη.

Κάποια στιγμή αποφασίζουν να φύγουν, αφήνοντας τον 44χρονο αιμόφυρτο. Η αστυνομία που για την ώρα δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα ίχνη των δραστών, μελετάει το βίντεο καθώς σε κάποια σημεία φαίνονται τα πρόσωπα των δραστών.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από το korinthostv.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...