Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

"Η Ζωή της Άλλης":Διαβάστε το τέλος της σειράς!(Αποκλειστικά)




Ποιο μπορεί να είναι το τέλος ενός ανθρώπου που έχει σπείρει πολύ δυστυχία στους γύρω του; 
Ενός ανθρώπου που έχει σκοτώσει και παρόλα αυτά συνεχίζει με αμείωτη ένταση να σχεδιάζει πώς θα βγάλει από τη μέση όλους όσοι στέκονται εμπόδιο στα σατανικά του σχέδια; Το τέλος της Ξένιας έχει λίγο από όλα. Περνάει από όλες τις συναισθηματικές διαβαθμίσεις, προτού τελικά πληρώσει για όλα όσα έχει κάνει. Ωστόσο, ακόμα και στο σημείο αυτό η Ξένια θα βάλει τους όρους της. Η τελευταία πράξη του δικού της έργου θα παιχτεί βάσει του δικού της σεναρίου και με τη δική της σκηνοθετική καθοδήγηση.

Η ΠΤΩΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ….

Στα τελευταία επεισόδια αρχίζει τόσο η αποκαθήλωση η δική της όσο και του Σωτήρη. Οι κάμερες που τοποθετεί στο γραφείο της στο κέτεριγκ ο Χάρης σε συνεργασία με τον Φίλιππο συμβάλουν καταλυτικά σ’ αυτό. Χωρίς η ίδια να γνωρίζει τίποτα, συναντιέται με τον Σωτήρη κι όχι μόνο συζητούν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το πώς θα σκοτώσουν τον Σήφη με σκοπό να του φάνε την περιουσία, αλλά παράλληλα παραδέχονται και όλες τις απόπειρες δολοφονίας που έχουν κατά καιρούς κάνει εναντίον της Κάτιας και της Ελπίδας. Παράλληλα, οι αρχές παρακολουθούν διακριτικά και τον Σωτήρη στο νοσοκομείο διότι η Μένη με τον Ακριτίδη έχουν αρχίσει να παρατηρούν διάφορες περίεργες επιπλοκές στους ασθενείς, συμπεριλαμβανομένου και του περιστατικού με τη Βάσω που υποπτεύονται ότι προέρχονται από τα φάρμακα. Επειδή, υπεύθυνος της αποθήκης είναι ο Σωτήρης αμέσως το μυαλό τους πηγαίνει εκεί και του στήνουν καρτέρι.

Εν τω μεταξύ, ο Σήφης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Ξένια από τον Φίλιππο και φυσικά προλαβαίνει να αλλάξει και τη διαθήκη του όπου πλέον δεν της αφήνει τίποτα. Ξέρει ότι το βράδυ των υποτιθέμενων γενεθλίων της, όπου εκείνος σκόπευε να της κάνει πρόταση γάμου εκείνη ετοίμαζε να του κάνει την κηδεία του. Παρόλα αυτά, δεν φοβάται να πάει μόνος του στο ραντεβού. Αλλά δεν δοκιμάζει την περιβόητη κρέπα γιατί προφασίζεται έναν πόνο στο στήθος του. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι ο Σήφης όλο αυτό το διάστημα αισθανόταν κάποια πονάκια, τα οποία και είχε εκμυστηρευτεί στον Φίλιππο. Εκείνος πέφτει για ύπνο και η Ξένια απογοητευμένη κάθεται στον κουζίνα. Το επόμενο πρωί παίρνει την κρέπα για να του τη σερβίρει για πρωινό μόνο που περιχύνει πάνω της και το υπόλοιπο δηλητήριο για να είναι σίγουρη ότι αυτή τη φορά δεν θα πάει τίποτα στραβά. Ωστόσο, ο Σήφης βρίσκεται ακριβώς στην ίδια θέση που τον άφησε το βράδυ. Τον σκουντάει αλλά εκείνος δεν αντιδρά. Έχει πεθάνει… και χωρίς η Ξένια να προλάβει να βάλει το χεράκι της, αφού έπαθε καρδιακή προσβολή στον ύπνο του. Φυσικά, όλοι νομίζουν ότι εκείνη τον «έστειλε». Γι’ αυτό και ζητείται νεκροψία κάτι που βρίσκει απολύτως σύμφωνη την Ξένια. Ο Φίλιππος μάλιστα την πετάει από την έπαυλη με κλοτσιές. Ωστόσο, όταν πάει να πάρει το λάπτοπ για να το παραδώσει στην αστυνομία δεν το βρίσκει. Το έχει πάρει ο φύλακας της εταιρείας και το έχει φυλάξει για να το παραδώσει στην Ξένια, αλλά για καλή τους τύχη το βρίσκει πρώτος.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Την ίδια στιγμή, βλέποντας και η Κάτια το στικεράκι με την παραδοχή όσων έχει κάνει η Ξένια και έχοντας στην κατοχή της το περιβόητο ημερολόγιο του Στέφανου αποφασίζει να την καταγγείλει έστω κι αν είναι παιδί του Πέτρου. Από τη μια...

Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί αύριο 2-12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...