Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Μ. Καλλέργη: «Απάντησα “ναι” στον Αλεξέι»Μπορεί όλοι μας να μείναμε με την απορία τι απάντησε η Μαριάννα Καλλέργη στον Αλεξέι όταν αυτός έπεσε στα γόνατα την περασμένη Κυριακή και της ζήτησε να τον παντρευτεί, όμως τα πράγματα για την Μαριάννα είναι ξεκάθαρα.
«Είπα αμέσως “ναι”, αλλά προφανώς δεν φάνηκε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη δίπλα του για να σκεφτώ να απαντήσω κάτι άλλο», λέει στο περιοδικό Down Town.

Η Μαριάννα παραδέχτηκε ότι σοκαρίστηκε από την κίνηση του καλού της, όμως είναι full ερωτευμένη και το ζει στο έπακρό του.
«Ήταν κάτι μαγικό, μια απίστευτη εμπειρία για μένα. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα αληθινή πριγκίπισσα. Με έκανε πολύ ευτυχισμένη. Ούτε στα όνειρά μου δεν φανταζόμουν πως θα το ζούσα αυτό», λέει για τη στιγμή που της έκανε την πρόταση ο Αλεξέι, ο οποίος όπως εξομολογείται είναι ο πρώτος της μεγάλος έρωτας.
«Είναι ο πρώτος αληθινός μου έρωτας και κάτι παραπάνω. Ο τρόπος που με κοιτάζει είναι μαγικός. Πώς είναι όταν είσαι άρρωστος κι ένας άνθρωπος σε αγγίζει και σε κάνει καλά; Αυτό ακριβώς συμβαίνει μ’ εμένα και τον Αλεξέι. Όταν τον γνώρισα κατάλαβα πως τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από αυτό που ζω αυτή τη στιγμή. Πριν ήμουν πολύ νευρική και όταν δεν μου άρεσε κάτι έφευγα. Όχι βέβαια ότι έχω μεγάλη εμπειρία από σχέσεις - πριν τον Αλεξέι είχα κάνει μόνο μια μακροχρόνια σχέση. Τώρα είμαι περισσότερο ήρεμη», λέει.
Πάντως για γάμο τα παιδιά δεν το βλέπουν σύντομα. Είναι μικροί άλλωστε ακόμα.

«Δεν βιαζόμαστε. Είμαστε καλά, περνάμε καλά, θέλουμε να ζήσουμε τη σχέση μας. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνει κι αυτό», τονίζει.
Προς το παρόν στην Μαριάννα της αρκεί να κοιτάει στα μάτια τον Αλεξέι και να μαγνητίζεται από το γεμάτο έρωτα βλέμμα του.

«Ο τρόπος που με κοιτάζει με μαγεύει, με κυριεύει. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα το ζούσα αυτό», λέει.

Μάλιστα τον Ιανουάριο μετά το τέλος του Dancing θα πάει με τον καλό της να γνωρίσει και τα πεθερικά. Το νερό μπήκε στο αυλάκι. Τα παιδιά ζουν έναν έρωτα μεγάλο και τα στέφανα δεν αργούν.


STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...