Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ποιοι στήνουν πάρτι για τη Eurovision;


Είστε φανατικοί του φεστιβάλ ευρωπαϊκού τραγουδιού; 




Την ευκαιρία την έχετε αν παρευρεθείτε στο μεγάλο πάρτι που διοργανώνει ο OGAE GREECE, το Σωματείο Φίλων του Διαγωνισμού της Eurovision στην Ελλάδα, την Κυριακή το βράδυ, μία δηλαδή μέρα πριν τον ελληνικό τελικό. Η εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και θα γίνει στο Messiah on Stage, (Καρνεάδου 25, Κολωνάκι).

Στο πάρτι θα παρευρεθούν οι συμμετέχοντες τραγουδιστές στον ελληνικό τελικό, δηλαδή οι: Dora, Cassiopeia, Velvet Fire και Ελευθερία Ελευθερίου, οπότε όσοι πάτε θα έχετε την ευκαιρία να τους γνωρίσετε και να τους πείτε την άποψή σας για τα τραγούδια τους.

Τη βραδιά θα είναι και η εκπρόσωπος της Κύπρου στο φετινό διαγωνισμό Ήβη Αδάμου αλλά και η εκπρόσωπος της Γαλλίας Anggun, οι οποίες θα ερμηνεύσουν για τους παρευρισκόμενους τα τραγούδια με τα οποία θα διαγωνιστούν σε λίγους μήνες στη σκηνή της Eurovision στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν..

Παρουσιάστρια στο πάρτι θα είναι η Μπέσυ Αργυράκη που είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα το 1977 στο φεστιβάλ της Eurovision, ερμηνεύοντας με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Πασχάλη και Μαριάννα Τόλη το «Μάθημα Σολφέζ» που είχε γράψει ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

Όσοι λοιπόν θέλετε να ξεχάσετε έστω και για λίγο τα πολλά προβλήματα που μας απασχολούν, είναι ευκαιρία να ζήσετε σε Eurovison-ικούς ρυθμούς!
newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...