Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Χαμός σε Facebook και Twitter μετά το θάνατο του Μητροπάνου!



Πανικό έχει σκορπίσει σε Facebook και Twitter η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Μητροπάνου. Aπό την ώρα που έγινε γνωστή η απώλεια του μεγάλου μας τραγουδιστή, οι χρήστες των social media ανεβάζουν τραγούδια του, εκφράζουν τη θλίψη τους και δεν μπορούν να το πιστέψουν πως «έφυγε» από τη ζωή.
Χαρακτηριστικό είναι πως μέχρι στιγμής στο Twitter, το όνομα Δημήτρης Μητροπάνος, βρίσκεται έκτο κατά σειρά στα 
Worldwide Trends, κάτι που σημαίνει πως η είδηση του θανάτου του είναι παγκόσμιο θέμα συζήτησης!
Πολλοί όμως είναι και οι επώνυμοι που έχουν σοκαριστεί από το θάνατο του λαϊκού μας καλλιτέχνη:
«Και να που η ιστορία έγινε σιωπή… Καλό σου ταξίδι δάσκαλε, φίλε, σύντροφε…» έγραψε ο Γιάννης Κότσιρας.
untitled.JPG«Τι κρίμα να φύγει ένας τέτοιος καλλιτέχνης… Καλό ταξίδι στον Δημήτρη Μητροπάνο», πόσταρε η Μαριέττα Χρουσαλά.
«Πανελλήνια θλίψη…RIP Λατρεμένε Δημήτρη» ήταν το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου.
«Ήσουν στα σίγουρα ο πιο Αληθινός άνθρωπος σ΄αυτό το χώρο… Είμαι τυχερός που σε γνώρισα… Καλό Ταξίδι Δημήτρη…!» έγραψε ο Χρήστος Δάντης.
Συγκλονισμένος και ο Νίκος Αλιάγας που πόσταρε: «Μέσα στο αυτοκίνητο περνώντας στις όχθες του Σηκουάνα. Να σ΄ακούω  τέρμα με δάκρυα στα μάτια. Αιώνια η μνήμη σου φίλε Δημήτρη Μητροπάνο».
Η Έλενα Ακρίτα έγραψε:
«Πέθανε ο Δημήτρης Μητροπάνος! Ο Μεγάλος, ο Μέγιστος! Ο ακριβός, ο πολυαγαπημένος! Η φωνή μας! Νιώθω σαν να έχασα δικό μου άνθρωπο! Αντίο!»
«Ένα κενό» ήταν το σχόλιο του Κώστα Καραφώτη, ενώ η Έλλη Κοκκίνου πόσταρε: «Κρίμα. Ο θεός ν΄αναπαύσει την ψυχή του!»
«Μια μεγάλη φωνή θα μένει πάντα ζωντανή… θα ζεις αιώνια Δημήτρη Μητροπάνο» ήταν το μήνυμα της Νατάσσας Θεοδωρίδου, ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης πόσταρε:
«Μόλις έμαθα για το θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου. Αισθάνομαι μουδιασμένος… Σε μερικούς ανθρώπους δεν κολλάει ο θάνατος… Κρίμα…»
«Πως η ανάγκη γίνεται ιστορία… Πως η ιστορία γίνεται σιωπή… Για πάντα θα είσαι εδώ με τα τραγούδια σου…» έγραψε η Δούκισσα Νομικού, με τη Ναταλία Γερμανού να λέει:
«Πόσο να κοστίζει μια παράβαση του νόμου στον Παράδεισο άραγε; Γιατί κι εκεί θα ρίχνεις τις στροφές σου… Καλό ταξίδι Δημήτρη Μητροπάνο».
star


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...