Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

"Πρωινό ΑΝΤ1": Στις 23 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα χωρίς την Τσιμτσιλή




Μετά από παλινωδίες και συσκέψεις επί συσκέψεων αποφασίστηκε στις 23 Ιουλίου να κάνει πρεμιέρα η καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό ΑΝΤ1», όχι όμως με τη μορφή που αρχικά είχε σχεδιαστεί. 



Σύμφωνα με το protothema.gr Η νέα εκπομπή που θα αντικαταστήσει για το υπόλοιπο του καλοκαιριού τον Γιώργο Παπαδάκη, τελικά θα έχει μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και καθόλου ενότητα με life style θέματα που θα παρουσίαζε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το νέο καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1 θα έχει τετράωρη διάρκεια, δηλαδή από τις 7.00 έως τις 11.00 και θα παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι, Νίκος Ρογκάκος, Ντόρα Κουτροκόη και Χριστίνα Τσιόκρη.

Το ίδιο όμως διάστημα εκτιμούν στον ΑΝΤ1 ότι θα κάνει πρεμιέρα άλλη μία εκπομπή με χαρακτήρα life style αυτή τη φορά, σε συνεργασία με το νέο-αποκτηθέν περιοδικό του ομίλου, «ΟΚ!». 

Η συγκεκριμένη εκπομπή αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού, είτε πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων είτε μετά από αυτό. Έτσι στην σοβαρή περίπτωση που ενταχθεί η εκπομπή στο πρόγραμμα του καναλιού, την παρουσίαση θα αναλάβει η Σταματίνα Τσιτσμιλή, η οποία τους τελευταίους μήνες συνεργάζεται με τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και συγκεκριμένα με το ραδιόφωνο «ΡΥΘΜΟΣ».

News-Piper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...