Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Δείτε απόψε στο " Νησί "



ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15
Περίληψη: Ο Κυρίτσης ανακαλύπτει πως το μωρό της Καλλιόπης είναι υγιές και αντί να το στείλει για υιοθεσία το κρατά για να κάνει επιστημονικές έρευνες. Ο Δημήτρης προσπαθεί να εξευμενίσει τον Λευτέρη που δεν θέλει να έχει καμιά επαφή με κανέναν. Ο Λευτέρης μαθαίνει για το θάνατο του πατέρα του και κλείνεται ακόμα πιο πολύ στον εαυτό του. Ο Κυρίτσης κάνει νέο κοκτέιλ φαρμάκων και έρχεται σε ρήξη με τον Παπαδημητρίου που τον απειλεί πως θα στείλει γράμμα στην κυβέρνηση για να τον σταματήσουν. Στην Νεάπολη, ο Αλέξανδρος Βανδουλάκης δίνει αρμοδιότητες στον Μανώλη και εκείνος γοητεύει και γοητεύεται όλο και πιο πολύ από την 'Αννα. Ο Αντώνης βλέπει τον Μανώλη να μπαινοβγαίνει στο σπίτι του Αντρέα όταν εκείνος λείπει και υποψιάζεται πως κάτι τρέχει μεταξύ Μανώλη και 'Αννας. Η 'Αννα προσκαλεί την Μαρία στο σπίτι. Ο Μανώλης εντυπωσιάζεται από την Μαρία και η 'Αννα το αντιλαμβάνεται και ζηλεύει αφόρητα.
 Η συνέχεια επί της οθόνης σήμερα στις 21:50 στο Mega
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Γιώργης Πετράκης), Γιούλικα Σκαφιδά (Μαρία Πετράκη), Ευγενία Δημητροπούλου ('Αννα Πετράκη/Αλέξις), Τάσος Νούσιας (Νίκος Παπαδημητρίου), Μαρία Πρωτόπαππα (Ευγενία Καπετανάκη), Αλέξανδρος Λογοθέτης (Νίκος Κυρίτσης), Αιμίλιος Χειλάκης (Μανώλης Βανδουλάκης), Γιάννης Στάνκογλου (Αντρέας Βανδουλάκης), Ορφέας Αυγουστίδης (Αντώνης Αγγελόπουλος), Αννίτα Κούλη (Φωτεινή Αγγελοπούλου), Ντίνα Μιχαηλίδη (Σαβίνα Αγγελοπούλου), Νίκος Ορφανός (Χρήστος Λαπάκης), 'Ολγα Δαμάνη (Φωτεινή Αγγελοπούλου σε μεγάλη ηλικία), Γρηγόρης Ορφανουδάκης (Παύλος Αγγελόπουλος), Μιχάλης Αεράκης (Αλέξανδρος Βανδουλάκης), Μελίνα Βαμβακά (Ελευθερία Βανδουλάκη), Νεκτάριος Λουκιανός (Δημήτρης Λεμονιάς), Κατερίνα Μισιχρόνη (Ηλέκτρα Βλαχάκη), Πέτρος Αλατζάς (Σταύρος Σολομωνίδης), Μαργαρίτα Πανουσοπούλου (Καλλιόπη), Μάνος Πετούσης (Μιχάλης Κουρής)
Συμμετέχουν: Δημήτρης Ξανθόπουλος (Βασίλης Καπετανάκης), Μαρινέλλα Βλαχάκη (Ελπίδα Κοντομάρη), Χρόνης Σαπουντζάκης (Στέφανος), Μαριάνθη Μενεγάκη (Αθηνά Μανάκη), Πέτρος Μαυροματίδης (Σπύρος Καζάκης), Ηλίας Μιχαλογιάννης (Οδηγός)
Και τα παιδιά: Μιλτιάδης Γιαβρίδης (Λευτέρης), Δέσποινα Μαυροειδή (Αθηνά)
Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης
Εκτέλεση παραγωγής: TVE (Τηλεοπτικαί Επιχειρήσεις Α.Β.Ε.Ε.)



Γιώργος Τσιτσιλιάνος για το News-Portal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...