Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Νέος έρωτας για την Καλομοίρα !?!?!?!?!?!?!

Πιστεύετε στον έρωτα με την πρώτη ματιά; Η Καλομοίρα σίγουρα ναι και δεν διστάζει να το φωνάξει μάλιστα μέσα από την σελίδα της στο Twitter. Φυσικά και δεν πρόκειται για νέο άντρα που μπήκε στη ζωή της φρεσκοπαντρεμένης τραγουδίστριας αλλά για ένα... κουταβάκι! 

Η Καλομοίρα περνούσε έξω από ένα pet shop όταν σκέφτηκε να μπει μέσα για να αγοράσει μερικά ψαράκια. Εκεί, όμως, είδε ένα μικρό κουταβάκι που της πήρε τα μυαλά! "Πέρναγα από ένα pet-shop και μπήκα μπας και αγοράσω μερικά ψαράκια. Με το που μπήκα όμως στο μαγαζί, είδα το κουταβάκι και το ερωτεύτηκα! Ήταν το πιο γλυκό και φιλικό σκυλάκι που έχω συναντήσει ποτέ!", έγραψε στο Twitter της χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα, η Καλομοίρα έσπευσε να βγάλει πολλές φωτογραφίες για να απαθανατίσει την στιγμή με τον νέο αγαπημένο της
Τελικά, όμως, ο έρωτας αυτός δεν είχε καλή κατάληξη αφού ούτε το σκυλάκι πήρε μαζί της φεύγοντας, αλλά ούτε ψαράκια! Εξάλλου, όπως εξήγησε και μέσα από την σελίδα της, αυτή την περίοδο ταξιδεύει πολύ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αφήσει το σκυλάκι μόνο του σπίτι. Στο μέλλον ωστόσο ονειρεύεται να έχει πολλά κουταβάκια να τρέχουν γύρω γύρω από το σπίτι. "Νομίζω ότι τα σκυλιά είναι πολύ καλή παρέα και σε ανακουφίζουν από το άγχος. Το μόνο που χρειάζονται είναι αγάπη" έγραψε στο Twitter της. tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...