Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

50 - 50 | Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το 3ο επεισόδιο του Γ' κύκλου ΟΝLINE



Χθες, 17/3/2011, προβλήθηκε το 3ο επεισόδιο του Γ' κύκλου της σειράς 50-50. 'Οσοι δεν το είδαν, ή θέλουν να το ξαναδούν, μπορούν να το παρακολουθήσουν online κάνοντας κλικ ___ΕΔΩ___


Περίληψη:
Ο Νικηφόρος, ο Μίμης και ο Παύλος παριστάνουν ότι είναι τσακωμένοι μεταξύ τους για να κρατούν εφησυχασμένες τις γυναίκες. Παράλληλα βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο. Μετά από κλήρο η πρώτη εντολή είναι έτοιμη να τσαλαπατηθεί. «Ουκ επιθυμήσεις πάντα όσα τω πλησίον σου έστι» Και ποιος είναι ο πλησιέστερος πλησίον; Ο ένας για τον άλλον φυσικά. Και κουβέντα στην κουβέντα, πείσμα στο πείσμα αποφασίζουν να διεκδικήσουν ερωτικά ο ένας τη γυναίκα του άλλου. Οι γυναίκες ζούνε την απόλυτη τρέλα. Δεν μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση. Και μέσα σ' όλα επιστρέφουν απ' την Αμερική η Ναταλία, ο Αχιλλέας και η μικρή Ελίζαμπεθ.


Agb News:


Η σειρά του MEGA βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης με ποσοστό 38,7% μαζί με τη "Ζωή της άλλης" που, αν και παραδοσιακά κατέχει την πρωτιά στο prime time, χθες κατάφερε να συγκεντρώσει το 37,3% των τηλεθεατών.


Γιώργος Τσιτσιλιάνος για το News-Portal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...