Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ


Φαίνεται πως το «θρίλερ» με την υγεία του Σάκη Μπουλά, δε λέει να τελειώσει! Όσοι βρέθηκαν τη Δευτέρα στην πρεμιέρα της ταινίας “Μια φορά και ένα...μωρό”, στην οποία ο ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη κατάλαβαν ότι ο ηθοποιός...
... δεν ήταν και στα καλύτερά του. Φαινόταν αρκετά καταβεβλημένος, αφού νοσηλεύτηκε για τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο.Ο ίδιος, όμως, δεν έχασε στιγμή το χιούμορ του και είπε στις κάμερες: “Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει!”

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso” αποκαλύπτει πως ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής είναι και πάλι στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα -σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα- ο Σάκης Μπουλάς νοσηλεύεται σε δωμάτιο της Νευρολογικής Κλινικής του ΚΑΤ. Οι πληροφορίες θέλουν το Σάκη Μπουλά να περνάει από εξονυχιστικό έλεγχο από τους θεράποντες γιατρούς του.

Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται είναι κυρίως βιοχημικές, αφού, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, “παρουσιάζει πρόβλημα σε κάποιο ένζυμο.

Στο πλευρό του βρίσκονται όλοι οι φίλοι και συνάδελφοι του, οι οποίοι μάλιστα είναι πολύ αυστηροί απέναντι του. Ο καλός του φίλος και συνάδελφος Πέτρος Φιλιππίδης του συνιστά να είναι προσεκτικός, αφού πάνω από όλα είναι η υγεία του!

Από εμάς ...καλή και γρήγορη ανάρρωση στο Σάκη Μπουλά!

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...