Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Κλειστά αύριο τα φαρμακεία σε Αθήνα και Πειραιά



Η ανακοίνωση των φαρμακοποιών

Χωρίς φαρμακεία θα μείνει αύριο η Αττική, μετά την 24ωρη προειδοποιητική απεργία που ανακοίνωσαν οι φαρμακευτικοί σύλλογοι Αττικής και Πειραιά, οι οποίοι θα κάνουν αύριο γενικές συνελεύσεις για να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Οι φαρμακοποιοί διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις φαρμάκων και διαπιστώνουν ότι «βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά του κλάδου των φαρμακείων, της οποίας κατάληξη θα είναι η κατάλυση της περίθαλψης του ελληνικού λαού».

Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι «ως αποτέλεσμα της πολιτικής του υπουργού Υγείας, Α.Λοβέρδου, παρατηρούνται σημαντικές ελλείψεις φαρμάκων από την αγορά, ενώ το επόμενο διάστημα προβλέπονται συνθήκες πλήρους παράλυσης της φαρμακευτικής περίθαλψης».

Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι αναφέρουν οτι όσα γίνονται σε βάρος τους δεν έχουν σχέση με την έξοδο της χώρας από την κρίση και εκφράζουν τη λύπη τους και την αγανάκτησή τους, για την άκριτη και επιπόλαια, όπως λένε, αντιγραφή των μεθοδεύσεων του Α.Λοβέρδου από τον πρωθυπουργό, κ. Παπαδήμο.

NewsBeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...