Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Η πρόγνωση του καιρού για όλη την εβδομάδα




Χαμηλές θερμοκρασίες, αίθριο καιρό, παγετό τις "μικρές ώρες" και ...
ηλιοφάνεια κατά τα άλλα θα περιλαμβάνει στο σκηνικό του καιρού ως την Πέμπτη.
Ηλιοφάνεια και κρύο θα έχουμε και την Κυριακή ωστόσο.
.. τις πρωινές ώρες θα σχηματιστεί ομίχλη ενώ το βράδυ Κυριακής προς Δευτέρα θα σημειωθεί παγετός κυρίως στα βόρεια.

Αναλυτικά σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία από -4 ως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο με τη θερμοκρασία από -1 ως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία από -1 ως 19 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος με λιγες τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 17 βαθμούς Κελσίου ενώ στη νότια Κρήτη θα ανέβει και στους 20 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα έχουμε ηλιοφάνεια με δόντια με τη θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική θα έχουμε επίσης λιακάδα και ψύχρα από 5 ως 18 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια του νομού θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος με τη θερμοκρασία από -2 ως 15 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κατά τόπους λόγω ομίχλης ενώ τη νύχτα θα σχηματιστεί παγετός στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Την Τρίτη θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά με πρόσκαιρες τοπικές βροχές, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη θα έιναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά θα σημειωθούν την Τετάρτη ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη θα έχουμε λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Στα δυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...