Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Προγνωστικά Στοιχήματος 18/12



Μία πολύ καλή Παρασκευή είχαμε εχθές με 2/2 επιλογές καθώς πέρασε η ισοπαλία στο Σατορού και ο άσσος της Αζαξιό. Η Βαν έμεινει στο 1-1 με τη Χάβρη και μας επέστρεψε το ποντάρισμα μας καθώς είχαμε αγοράσει τον άσσο με draw no bet.


Εχθές στo Δ.Σ της S.L είχαμε αρκετά πιπεράτα, με αψιμαχίες Μαρινάκη-Κωνσταντινίδη και Πατέρα-Μπέου. Ο λαϊκισμός σε αυτή τη χώρα καλά κρατεί. Και οι τσαμπουκάδες των «κυρίων» αποτυπώνουν την εικόνα γενικότερα στη χώρα μας. Μικρογραφία της πολιτικής το Δ.Σ της Super League. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.Τελευταίο πλήρες Σαββατοκύριακο αυτό, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αρκετές αναβολές, καθώς νέο κύμα κακοκαιρίας έχει πλήξει όλη τη Βρετανία και λογικό επομενως οι επιλογές μας να είναι περιορισμένες. Πάμε να δούμε δύο βραδινά παιχνίδια, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου και το ντέρμπι στη γειτονική Ιταλία μεταξύ Μίλαν και Ρόμα.

(21:45) Μίλαν-Ρόμα: Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται σήμερα το βράδυ στο Σαν Σίρο, με την ομάδα της Μίλαν να φιλοξενεί τους «Ρωμαίους». Η παράδοση τα τελευταία τέσσερα χρόνια δείχνει διπλό, αλλά προσωπικά για εμάς δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Η γηπεδούχος έρχεται από δύο επιτυχημένες εμφανίσεις με ¨τριάρες¨ απέναντι σε Μπολόνια και Μπρέσια. Έχει μία απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Γιουβέντους στου έξι βαθμούς, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι ασφαλές. Στα συν ότι διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας διαφορά τερμάτων. Η φιλοξενούμενη κατάφερε την Κυριακή να πάρει, έστω και με γκολ οφσάιντ, τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Μπάρι και να διατηρηθεί στην 6η θέση. Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε οκτώ ματς και σίγουρα είναι το αουτσάιντερ στη σημερινή αναμέτρηση. Πρώτο σημείο η ισοπαλία και έπειτα το παιχνίδι γέρνει αριστερά.

(19:30) Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βολου: Απογοήτευσε για ακόμα μία φορά φέτος, μετά την ισοπαλία στη Τρίπολη. Η ομάδα του τριφυλλιού φέτος δε τραβάει και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Ο Αντωνίου οφείλει αυτή τη φορά να βρει κάτι καλό, έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα εκεί που πονάει. Θα έχει κόσμο σήμερα στο ΟΑΚΑ καθώς η έφεση που είχε καταθέσει η διοίκηση πέρασε. Δύο βαθμούς πλέον πίσω από τον Ολυμπιακό και ενδεχόμενη νέα αποτυχία θα κοστίσει πολύ ακριβά. Ο Ολυμπιακός Βόλου παλεύει κάθε παιχνίδι και μέχρι στιγμής έχει δείξει πως ήρθε για να μείνει. Μία μόλις εκτός έδρας νίκη, αλλά και 4 ισοπαλίες. Δύσκολα θα πάρει κάτι σήμερα, αλλά με το φετινό Παναθηναϊκό και το 1.30 δεν αξίζι να το ακουμπήσεις.

Για τις αναλύσεις των υπόλοιπων παιχνιδιών επισκεφθείτε το site μας, προγνωστικα στοιχηματος
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...